Klä dig rätt inför eventet

Är det snart dags för dig att närvara på ett företagsevent? Antingen kommer du som gäst eller så är det du som håller i hela eventet. Oavsett vilken roll du har är det viktigt att du klär dig rätt och att du framställer dig själv på bästa sätt.

Att välja kläder till utekvällen med tjejerna är enkelt. Lika enkelt är det att välja kläder för dagen på stan eller för middagen med din partner. När du ska på företagsevent är det däremot betydligt svårare att veta vilka kläder du bör satsa på och vad som är ”rätt”. Om du väljer fel typ av kläder är risken stor att du känner dig obekväm, samtidigt som du kanske får oönskade blickar och känner dig malplacerad. Med våra tips kan du enkelt hitta kläder som passar, utan att behöva lägga ner alldeles för mycket pengar.

Bra klädtips till företagseventet

En snygg klänning med ett par matchande skor är alltid ett säkert kort för dig som är kvinna. Du kan hitta skor till klänning på NA-KD som erbjuder ett stort utbud av skor för alla tillställningar. Har du redan skorna klara kan du istället använda onlinebutiken för att köpa en vacker klänning eller för att hitta de där unika accessoarerna. NA-KD erbjuder dessutom snabb leverans hem till din dörr!

  • Svart är en färg som passar i alla business-sammanhang! Välj gärna en svart skjorta och ett par svarta byxor, en svart formell klänning eller en svart dress.
  • En byxdress kan kännas mer avslappnat än en klänning, men är fortfarande ett utmärkt sätt för dig att klä upp dig och visa dig professionell.
  • Skippa korta klänningar och urringningar! Ja, det gäller faktiskt även för dig som är ung. Dessa klänningar kan du spara till discot med kompisarna istället.
  • Är det ett festligare event, t.ex. en julmiddag, kan du med fördel klä upp dig lite mer än till företagseventet med samarbetspartners. Välj gärna någon fin färg eller låt accessoarerna vara i fokus.