Så anordnar du ett lyckat barnkalas

Denna sida är full av tips på hur du fixar ett lyckat event. Många som hör ordet event tänker på mingel för vuxna. Men faktum är att det även innefattar barnkalas. Att ordna ett kalas för barn kan vara svårt och därför får du nedan tips på hur du med enkla medel kan anordna ett kalas för ditt barn som barnet och dess kompisar sent ska glömma.

Fira utanför hemmet

Om du tycker att det känns överväldigande att ordna ett kalas hemma kan det vara en bra idé att göra det utanför hemmet. Bor ni i Stockholm kan ni få hjälp att anordna barnkalas Stockholm genom företaget La Botanica som fixar olika typer av event och aktiviteter. Till exempel barnkalas.

Då får du hjälp med lokal, vilken finns i Solna där kalaset sker. Du får även hjälp med buffé och dessutom ingår det även någon typ av rolig aktivitet. Till exempel bowling eller arkadspel. Med andra ord behöver du själv inte göra särskilt mycket mer än att boka önskat kalaspaket och bjuda in alla barnens kompisar. Som vi nämnde finns det olika kalaspaket att välja bland, men oavsett vilket du väljer så ingår det både mat, dryck och godsaker till alla barnen. Det enda som skiljer sig åt är aktiviteter och du kan läsa mer om det på deras hemsida. Du kan även kontakta företaget om du behöver hjälp med att planera kalaset eller helt enkelt bara har några frågor.

Det kan vara bra om du bokar in kalaset så snart som möjligt eftersom de endast arrangerar barnkalas på söndagar och lördagar, vilket gör att de snabbt kan bli uppbokade. De har öppet 10-15 varje söndag och lördag. När du bokar anger du hur många barn som ska närvara, önskad tid och dag och vald aktivitet.