Snygga till soffan inför hemmafesten

Om du planerar att bjuda in dina vänner och familj på en fest hemma hos dig är det viktigt att du tänker på att ditt hem ska kännas inbjudande. Det kan till exempel vara bra om du ser över ditt hems inredning och möbler och ger dem extra kärlek innan festen för att du och ditt sällskap ska trivas bra.

Fixa nytt överdrag till soffan

Om din soffa börjar att bli sliten och du vill fräscha upp den kan du på Bemz hitta sofföverdrag för Ikea-soffor. Med hjälp av ett nytt sofföverdrag kan du med enkla medel förnya din soffa och den kommer att kännas fräsch och inbjudande igen. Förutom att de har överdrag för soffor från Ikea har de även överdrag för andra möbler, till exempel fåtölj och sängstomme. Det finns även andra produkter som kuddfodral, sängöverkast och gardiner som även dem kan vara bra att köpa nytt av och byta ut för att du ska få in en hemtrevlig känsla i ditt hem. Både för att du själv ska trivas, men också för att dina gäster ska känna att ditt hem känns mysigt och trevligt att vistas i under middagsbjudningen eller festen. Därför ska du klicka hem det du behöver för att förnya ditt hem. Gör det gärna så snart som möjligt för att du ska hinna få produkterna i god tid innan festen.

Är du osäker på vilket sofföverdrag som passar dig kan du läsa mer om vilka olika typer av överdrag de erbjuder och exempelvis se mått.