Ge bort matfröer i julklapp

Letar du efter den perfekta julklappen till matglada vänner? Varför inte ge dem en snygg julbox med roliga fröer? En julklapp som räcker ända fram till nästa höst.

Julbox med fröer

Hos Florea kan du köpa färdiga julklappar med särskilt utvalda fröer. Du väljer mellan Köksträdgården eller Frölycka. En gåva som både är rolig att ge och att få. Det är en härlig känsla att först så ett litet frö och sedan få härliga grönsaker att skörda. Du hitta snygga julboxar med grönsaksfröer hos Florea.

Egenodlade grönsaker för god mat

När du ger bort en fröbox med grönsaksfröer ger du inte bara bort en julklapp eller present, utan även en möjlighet att äta goda hälsosamma grönsaker. Det är stor skillnad i både näringsvärde och smak på köpta tomater och tomater som har fått växa upp i lugn och ro, utan bekämpningsmedel och lång frakt. Fördelen med just fröpaket är att du inte behöver plocka ihop passande grönsaker, utan Florea har gjort jobbet åt dig. Fröerna kommer i en snygg låda, så du behöver heller inte slå in paketet. Fröer som gåva passar både personer med villa och lägenhet, då det finns små växthus som får plats på balkongen.