Arrangera en musikkväll hemma

Har det släppts ett nytt album av din favoritartist? Eller vill du bara bjuda hem folk till ett trevligt tema? Då kan en musikafton vara en perfekt sak. Fixa en snygg inbjudan och informera om att ni kommer träffas hemma hos dig och vilka skivor ni kommer lyssna på. Sen är det bara en del kringarrangemang som behöver lösas så är ni klara.

Snus

Har du märkt att festsnusande blivit allt vanligare i nästan alla grupper? Ta fasta på den trenden och se till att köpa hem snus från Velo att bjuda på. Investera gärna i flera olika sorter och smaker så att du har som en liten snusbuffé till gästerna. Snus är ett bättre alternativ till cigaretter. Den nya sortens snus kan dessutom ses som en smakupplevelse i sig.

Mat

En träff av det här slaget ställer inte samma krav som en formell middag. Gör det enkelt för dig och informera antingen om att ni kommer köpa take away-mat eller att du bara bjuder på enklare förtäring. Här är det musiken som ska stå i centrum. Dessutom är det dags att återupprätta den klassiska hemmafesten där huvudsyftet är att ha kul.

Dryck

Du kan med fördel anpassa dryckesvalet efter det musikaliska temat. Motörhead? Öl och bourbon. Taylor Swift? Då passar vin bättre. Sinatra? Definitivt cocktails. Glöm inte bort att se till att köpa alkoholfria alternativ.